Metselbedrijf Mangert B.V.

Op deze site van ons familiebedrijf, bestaande uit enthousiaste ervaren allround metselaars, vindt u alle informatie over onze werkzaamheden in de bouw. Mocht u nog vragen hebben kunt u altijd contact met ons opnemen. 

Over ons

Metselbedrijf Mangert B.V. gevestigd te Rotterdam is sinds 2000 zelfstandig werkzaam in de metselbranche.


De werkzaamheden van ons bedrijf bestaan voornamelijk uit het aannemen en uitvoeren van metsel- en voegwerken. Wij beschouwen het handhaven van de continuïteit van de onderneming als haar voornaamste doelstelling, waarbij kwaliteitszorg en de zorg voor veiligheid, gezondheid, welzijn en milieu als belangrijke nevendoelstellingen. Hierbij dienen betrouwbaarheid en continuïteit van de dienstverlening te resulteren in een vaste basis waarop Metselbedrijf Mangert B.V. haar activiteiten kan blijven ontplooien. 

Daarnaast hebben wij ons ten doel gesteld de werkomstandigheden (ARBO) op de bouwplaats te optimaliseren. Afspraken met opdrachtgevers inzake de bouwwijze, de terreinomstandigheden en materiaalkeuze zijn hier een voorbeeld van. Met dit beleid tracht de onderneming het ziekteverzuim terug te dringen, alsmede de motivatie van mensen hoog te houden en/of te verbeteren. Wij zijn gespecialiseerd in het aannemen en uitvoeren van metsel- en voegwerken, op zowel grote, normale als kleine projecten in de utiliteitsbouw en woningbouw. De werkzaamheden betreffen zowel nieuwbouw als renovatie. Projecten kunnen worden aangenomen op een vooraf gecalculeerde aanneemsom, op eenheidsprijzen en op regiebasis.

Neem contact met ons op voor meer informatie.